Ravinto

Ruokavalion muutos johtaa usein kattavampaan elämäntapamuutokseen. Tulokset ja hyvä olo alkavat painamaan vaakakupissa enemmän kuin vanhat tottumukset. Kun olosi on energisempi aamusta alkaen, vastustuskykysi kasvaa, mieliala on virkeä, treeni tuottaa tulosta ja näkyviä tuloksia – muutoksessa pysyminen on helppoa. Sen voin luvata, että motivaatio kasvaa tekemisen ja tulosten kautta.

ruoka

Puhun usein läsnä olemisen taidosta myös ruokailuhetkellä. Pinttyneet tavat ja uskomukset saattavat luoda meille turhia paineita ja rajoitteita, joista poisoppiminen on yksi elämäntapamuutoksen tärkeistä vaiheista. Ruokailuun saattaa liittyä myös emotionaalisia tunteita tai lukkoja, jotka tulee avata ennen uuden ruokavalion aloittamista.

Ravinnon merkitystä en voi ylikorostaa rasvan poltossa, lihaserottuvuutta haettaessa tai kiinteämpää vartaloa tavoiteltaessa. Olet mitä syöt; tämä fakta ei muutu mihinkään. Ravintovalmennus keskittyy juuri sinulle oikeanlaisen ruokavalion suunnitteluun, rasvan polton maksimointiin ja kokonaisvaltaisen hyvän olon saavuttamiseen. Uskon vahvasti yksilöllisyyteen niin treenissä kuin ruokavaliossakin. Se mikä on toiselle lääke, voi puolestaan olla toiselle myrkkyä.

Henkilökohtaisesti laaditulla ravinto-ohjelmalla päästään lähes poikkeuksetta merkittäviin tuloksiin. Oletko valmis vastaanottamaan energisen ja hyvän fiiliksen aamusta iltaan? Entä paremman itsevarmuuden? Minulla on tieto ja taito saada myös sinut elämäsi kuntoon. Kun olet päättänyt tehdä muutoksen ruokailutottumuksissasi, ala toimia. Minä kuljen tämän matkan kanssasi.

Meal Tracker ja ruokavalio

Meal tracker-palvelu on mainio tapa pitää ruokailut halutunlaisina ja hallinnassa. Älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla sitoudut lähettämään minulle kuvat kaikista aterioistasi. Tällä menetelmällä pystyn antamaan reaaliaikaista palautetta ja puuttumaan heti mahdollisiin epäkohtiin tai lipsumisiin. Meal tracker toimii ja tulokset ovat taattuja!