Lisäpalvelut

Ravintolisät

Solumineraalit® ja antlitz™-analyysi

Luonnonkosmetiikka

Teemaillat

Yritysvalmennukset


lisa

Ravintolisät

Suosittelen lähes aina asiakkailleni markkinoiden laadukkaimpien ravintolisien käyttöä. Uusimpien tutkimustulosten valossa voidaan todeta, että edes puhtain ja käsittelemättömin ravinto ei yksinään riitä kattamaan elimistömme ravintotarpeita. Monesti juuri ravinnevajeet ovat ylipainon syynä.

Minulla on monia asiakkaita, jotka ovat saaneet aikaiseksi merkittäviä tuloksia ottamalla oikeat ravintolisät käyttöönsä. Tule luokseni kuulemaan lisää ja löytämään juuri sinun ravintoa ja treeniä tukevat ravintolisät.

 

Solumineraalit® ja antlitz-analyysi

Tämä hoitomuoto pureutuu juuri sinne minne sen pitääkin, suoraan soluihin.

Terve solu on vastaanottavainen ja reagoi halutulla tavalla sinne meneviin ärsykkeisiin mutta puutostilat kehossamme estävät mineraalien ja  hivenaineiden kulkeutumisen soluihin. Antlitz-analyysin™ avulla voidaan todeta, puuttuuko kehostasi elintärkeitä kivennäisaineita. Analyysi perustuu tarkkaan kasvojen ihon tutkimukseen. Analyysin pohjalta tehdään yksilöllinen suositus solumineraalien käytöstä. Solumineraalit eivät kuitenkaan ole lääkkeitä vaan katalysaattori ja ravintoa soluillemme.

 

Luonnonkosmetiikkaa

Flow Wellnessistä saat laadukkaiden ravintolisien sekä Dr. Schüsslerin solumineraalien lisäksi myös huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Kivennäisainevoiteet ja -hoitotuotteet kasvoille, vartalolle, hiuksille ja hampaille. Orthimilta kivennäisainevoiteet, VITA-Marin hoitosarja ja PH-tuotteet; Kellenbergin Kalyana voiteet, hammastahnat ja suuvesi, Ruusu hoitosarja sekä Hamppu hoitosarja. Kaikki ilman parabeenejä, ilman kemiallisia säilöntä-, tuoksu- ja väriaineita, ilman mineraaliöljypohjaista vaseliinia ja parafiinia. Tule, hae omasi ja ihastu!

 

Teemaillat

Järjestän teemailtoja pienryhmille. Käy tykkäämässä Facebook-sivuistani ja ole ensimmäisten joukossa saamassa tietoa seuraavista teemailloista tai varaa oma ilta sinulle ja ystävillesi.

 

Yritysvalmennukset, luennot ja seminaarit

Luennoin yrityksissä sekä tapahtumissa mm. kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, energiatason nostamisesta sekä karismasta. Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous.