Liikunta

Jos sinun unelmiisi ja tavoitteisiisi liittyy halu päästä kokonaisvaltaisesti elämäsi kuntoon, olet nyt oikeassa paikassa. Kun lähdet kanssani tälle matkalle, huolehdimme yhdessä siitä, että tuloksia syntyy ja se on ennen kaikkea hauskaa ja inspiroivaa. Oletko valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen? Minä olen!

Hard but smart!

pt

Henkilökohtainen valmennus

Valmennan motivoituneita, muutoksiin tähtääviä henkilöitä kohti uusia saavutuksia. Tekeminen kanssani on myönteistä, mielekästä ja teen työni rautaisella ammattitaidolla. Minun tehtäväni valmentajana on treenauttaa sinua kuin urheilijaa. Tehokas, monipuolinen liikunta ja oikea ruokavalio takaavat tuloksia.

Tarjoan valmennusta kaikentasoisille ihmisille; elämänhallintaa tai muutosta hakeville, himourheilijoille, painon pudottajille tai lihasmassan kasvattajille. Minun työni valmentajana on konkreettisia arjen tekoja ja valintoja ohjaavaa intensiivistä ohjausta. Kaikki tekeminen johtaa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Valmennan myös yrityksissä. Tarjoan yritysvalmennuksia yhdestä päivästä usean päivän kokonaisuuksiin, taukoliikuntaa sekä liikuntapäiviä.