Blogi: Tavoitteet toiminnaksi

8.1.2015

 

TAVOITTEET TOIMINNAKSI

 

miten luoda uusia toimintamalleja, jotka tukevat tavoitteitasi.

Ehkä olet tehnyt uudenvuodenlupauksen. Tai ehkä nyt on aika tehdä uusia päätöksiä ja saavuttaa oikeasti ne asiat mitä sinä haluat. Vanha ajattelu ja vanhat tutut toimintamallimme voivat tehdä projektista kuitenkin haastavan. Ehkä olet päättänyt aloittaa kuntoilun, syödä terveellisemmin, ottaa enemmän aikaa itsellesi, lukea enemmän tai viettää enemmän aikaa sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Me emme tiedä mitä sinä haluat vuodelta 2015. Mutta tiedämme miten ajattelu- ja käyttäytymistapoja voidaan muuttaa ja miten tavoitteita voidaan saavuttaa oman toiminnan kautta. Mitä jos vanhojen tapojen muuttaminen olisikin aika helppoa ja vielä helpompaa olisi korvata ne uusilla tavoilla, jotka jokainen päivä rakentavat sinulle vieläkin parempaa elämää. Mitä jos nyt olisi oikeasti aika saavuttaa ne asiat mistä olet unelmoinut.

Tavoitteet toiminnaksi on yhden päivän intensiivinen valmennus niille, jotka ovat valmiita tekemään parempia päätöksiä omaan elämäänsä liittyen ja luomaan uusia toimintamalleja saaden aikaan kestäviä tuloksia.

Kaikilla meillä on unelmia. Parempia versioita itsestämme ja elämästämme. Näistä unelmista meidän tulee uskaltaa ottaa kiinni, rakentaa niistä tavoitteita ja viedä ne käytäntöön, ajatuksista tekoihin. Tavoitteet tulevat todeksi  tekojen kautta, tässä hetkessä ja tämän hetken valintojen myötä.

Jenni Levävaara on kovan luokan valmentaja, joka tunnetaan tuloksistaan asiakkaidensa parissa. Hänen omiin urheilusaavutuksiin kuuluvat mm. Euroopan mestaruus sekä Maailmanmestaruushopea fitness-kisoissa. Jenni on yli kymmenen vuotta  auttanut ihmisiä huikeisiin tuloksiin heidän hyvinvointinsa parantamisessa niin Personal Trainerina kuin ryhmäliikuntaohjaajana. Periksiantaminen ei kuulu Jennin arvomaailmaan. Lämpimällä mutta päämäärätietoiselle otteella Jenni johdattaa asiakkaitaan yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.

Suurin osa Suomalaisista tuntee Jennin televisiosta. Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontaja ja Personal Trainer ja Suomen Suurin pudottaja -ohjelman tähtivalmentaja.

Jenni keskittyy päivän aikana siihen miten pienillä muutoksilla pääset isoihin tuloksiin. Jenni avaa omia metodeitaan siihen liittyen miten hän motivoi itseään ja miten hän on luonut itselleen terveellisestä elämäntyylistä tavan. Jenni avaa lisäksi miten maksimoidaan oma energia ja miten pitkäjänteisellä toiminnalla voit saavuttaa mitä tahansa. Inspiraatiota on luvassa!

Toisena kouluttajana toimii NLP Akatemian Ilkka Rajala. Ilkka on ammattilainen ihmisen mielen muutoksissa. Ilkka on tehnyt viimeaikoina töitä mm. huippu-urheilijoiden ja erikoisjoukkujen sotilaiden kanssa. Ilkan osiossa keskitytään siihen miten tavat toimivat, miten niitä muutetaan ja miten aivoille opetetaan uusia tapoja. Myös motivaatio on tärkeässä roolissa päivän aikana. Miten motivaatio toimii ja miten asioiden motivoituneesta tekemisestä tekee itselleen tavan.

Oletko valmis tekemään töitä unelmiesi eteen. Me olemme valmiita antamaan parasta osaamistamme sinun hyväksesi.

Valmennus pidetään Espoossa, NLP Akatemialla 31.1.2015. Valmennuksen pituus on klo 8-18. Kymmenen tuntia menoa ja meininkiä putkeen. Paikkoja on erittäin rajoitetusti. Valmennuksen hinta on 149€. Hinta pitää sisällään luomukahvit, luomuteet, pakurikääpäteet, ruokailun ja välipalat. Nyt hopi hopi!

Seuraava kurssi

  • 31.1.15 klo 08:00 – 31.1.15 klo 18:00

    NLP Akatemia Espoo

 

Ilmoittautuminen http://www.nlp-akatemia.fi/koulutus/tavoitteet-toiminnaksi/