Blogi: Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarja jatkuu tammikuussa.

4.1.2015

Rakas, sinusta on tullu pullukka -sarjan toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin 8.1.2015 Subilla.Ohjelmassa tutustutaan jälleen pariskuntiin, joiden liikakilojen taustalla on mielenkiintoisia tarinoita.

Kaksitoista erilaista pariskuntaa ottaa laihdutushaasteen vastaan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmasarjan toisella tuotantokaudella. Projektissa on kyse parityöskentelystä – pullukan valmentajana toimii nimittäin kumppaninsa kiloihin kyllästynyt puoliso. Mitä enemmän pullukka onnistuu laihtumaan, sitä enemmän rahaa pariskunta voittaa. Jos pullukka onnistuu seitsemässä viikossa pudottamaan vähintään 16 kiloa, voittaa pariskunta 10 000 euroa.

Parisuhdeonni ja yhteiskuntarauha ovat koetuksella eikä hermojen kiristymiseltä, draamalta ja sairaalakäynneiltä tulla välttymään, kun puolisot piiskaavat rakkaitaan äärimmäisiin suorituksiin. Rimaa on nostettu entisestään ja panokset ovat kovemmat.  Onnistuuko saman köyden vetäminen ja parisuhteen koossapitäminen, kun näkemykset yhteiseen tavoitteeseen pääsystä eivät täysin kohtaa?

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi alkaa Subilla torstaina 8.1. klo 21.00.