Biosignature-mittaus

Kertyykö rasva vartalossasi aina samoihin paikkoihin? Harmittaako jenkkakahvat tai selkämakkarat? Olet varmaan miettinyt, miten juuri näistä ongelmakohdista pääsisi eroon?

mitta

Biosignature-menetelmä kertoo kehon eri osiin varastoituneen rasvan perusteella millainen kehosi hormonaalinen tila on. Biosignaturessa elimistön rasvaprosentti mitataan pihdein 12:sta eri mittauspisteestä. Mittaus on nopeaa ja kivutonta. Tulosten avulla voin määritellä juuri sinulle sopivan ruokavalion sekä treeniohjelman.  Kaikki toimenpiteet kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen suunnitellaan sinulle yksilöllisesti sopiviksi. Biosignaturen perusteella laaditut ohjeet ovat parhaimmillaan pysyvän elämänmuutoksen alku ja tie pitkäjänteiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Biosignature sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut omasta terveydentilastaan ja hyvinvoinnin lisäämisestä. Ennen kaikkea menetelmän tavoite on parantaa terveydentilaa, ei parantaa sairauksia. Menetelmä ei myöskään korvaa lääkärin hoitoa.

Koulutettuja Biosignature- mittaajia on Suomessa vain parikymmentä. Itse olen saanut oppini suoraan analyysin kehittäjältä, Charles Poliquinilta. Olen etuoikeutetussa asemassa saadessani viimeisimmät tutkimustiedot ja –tulokset suoraan etulinjasta asiakkaideni käyttöön. Tule luokseni Biosignature mittaukseen kartoittamaan sinun henkilökohtainen rasvan varastoitumisen karttasi.